Waarvoor is thermoplastische tape in zetten?

Thermoplastische-tape-Orfit-Orficast

Thermoplastisch tapen kan eenvoudig met de thermoplastische tape van Orfit Orficast. Ontdek in dit bericht waarvoor thermoplastische tape ingezet kan worden en de voordelen van Orfit Orficast thermoplastische tape voor uw praktijk. 

Waarvoor is thermoplastische tape in te zetten?

Thermoplastische tape is in te zetten voor het maken van spalken voor de hand. Er zijn verschillende methodes die gebruikt kunnen worden om een spalk te maken. In warm water van 65 graden kan de spalk eenvoudig gevormd worden tot de gewenste orthese. Deze tape is in te zetten bij vrijwel iedere blessure aan de hand.

Eenvoudig spalken maken en aanleggen: Orfit Orficast

Met de thermoplastische tape van Orfit kunt u eenvoudig ortheses maken, specifiek gericht op de situatie van uw cliënten. Deze thermoplastische tape is eenvoudig aan te passen in warm water. Het warme water maakt de tape vormbaar naar de situatie van uww cliënten.

Orfit Orficast Thermoplastische Tape

De Orficast tape is een uniek thermo-vormbaar tape materiaal. Het biedt extreem comfort voor uw patiënten en is erg makkelijk te gebruiken.

Gebruiksaanwijzing 

Lees meer

Wat maakt Orfit Orficast zo uniek?

Spalken maken kan heel eenvoudig door gebruik te maken van thermoplastische tape van Orficast. Orfit Orficast is uniek spalkmateriaal, omdat het gemakkelijk op maat gemaakt kan worden. De tape beschikt over een zelfklevende functie. Ook is deze thermoplastische tape ventilerend, wat weer goed helpt tijdens het herstel van de blessure. Met Orficast is het mogelijk om modellen te maken die precies passend zijn voor de situatie van uw cliënt. De orthesen kunnen aangepast wanneer er een correctie nodig is.

6-spalk-orficast

Orficast More

Orficast More is een uniek thermo-vormbaar tape materiaal. Het verschil met de originele Orficast tape, is dat Orficast More twee keer zo dik is als het origineel. Door het dikkere ontwerp wordt het gebruik van meerdere lagen voorkomen. Deze thermoplastische tape is geschikt voor traumatische en orthopedische aandoeningen waarvoor snel een orthese nodig is.

Orfit verkrijgbaar bij Lomed

De thermoplastische tape van Orfit is verkrijgbaar bij Lomed. Bij ons kunt u terecht voor thermoplastische tape in verschillende kleuren en maten. Orficast is verkrijgbaar in de kleuren blauw, zwart en oranje. Daarnaast kunt u ook voor verschillende afmetingen terecht bij ons!

Voordelen van Orfit Orficast

De thermoplastische tape van Orfit is zeer handig voor uw praktijk om snel en eenvoudig spalken te kunnen maken en aan te leggen. Ontdek welke voordelen Orfit Orficast voor uw praktijk kan bieden.

Contact Lomed Nederland

Wilt u meer informatie over Orficast?

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.