Workshop Statisch spalken

statisch spalken

Jaarlijks organiseren wij verschillende workshops voor gipsverbandmeesters, fysiotherapeuten, handtherapeuten en ergotherapeuten.

Wederom een geslaagde workshop Statisch spalken

De workshop Statisch spalken werd in het voorjaar van 2020 wederom gegeven door onze sales en productspecialist & fysiotherapeut Simone Dillen. Dit deed ze samen met Claudette Schreuders, handtherapeute. Als aftrap van de dag lieten zij iedereen kennis maken met Lomed. Wij zijn distributeurs van Europese en Amerikaanse merken. Daarnaast ontwikkelen wij zelfstandig producten.

Voordelen workshop Statisch spalken

Laten we beginnen met een stukje theorie.

Zoals bij iedere workshop, beginnen wij met een stukje theorie na dat we kennis met elkaar hebben gemaakt. Tijdens de theorie behandelen we de materialen die we gaan gebruiken. Er wordt een toelichting gegeven waarom we de materialen gebruiken en waarvoor. Ook nemen we even de hand door, hand plooien, handarches en de positie daarvan.

Aan de slag met de praktijk!

Tijdens de workshop Statisch spalken worden de volgenden spalken behandeld: Mallet spalk, CMC-1 spalk, rustspalk, duim-polsspalk en meer. Ook gaan we het hebben over de basisprincipes en patroon tekenen.

Tijd voor lunch!

Na het harde werken zal er om ongeveer 12:30 een geheel verzorgde lunch door ons voor u klaarstaan. Tijdens de lunch kunt u bijkomen in onze lounge onder genot van een heerlijk vers broodjes met divers beleg en lekker drinken. Na de pauze gaan we verder met de praktijk.

Einde workshop

Aan het einde van de workshop zal er een evaluatiemoment plaats vinden. Wij willen graag weten wat u ervan vond. Wat vond u interessant? Wat wilt u de volgende keer graag zien? Tips zijn altijd welkom!

Voordat u na de leerzame dag weer vertrekt ontvangt iedereen een goedgevulde goodiebag waarmee je meteen aan de slag kan. Ook belangrijk om niet te vergeten zijn de 6,5 accreditatiepunten (de punten hangen af van beroepsgroep) waar de dag mee beloond wordt!

Inschrijven Statisch spalken
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.