Hoe kan Darco Relief Dual Plus bijdragen aan behandeling van diabetesvoet?

Darco Relief Dual Plus behandeling diabetesvoet

De diabetesvoet kan op verschillende manieren behandeld worden. In dit blogbericht wordt uitgebreid stilgestaan bij de ontlastende schoen Darco Relief Dual Plus voor de behandeling van een diabetesvoet.

Diabetesvoet behandelen met een ontlastende schoen

Een voorvoet ontlastende schoen kan de oplossing zijn bij het behandelen van een diabetesvoet. Darco biedt hierbij een oplossing met de Daraco Relief Dual Plus.

Deze ontlastende schoen zorgt er voor dat de voet op de juiste manier kan herstellen. De drukverdeling en comfortabele zool maakt het herstel comfortabel voor uw cliënten.

Diabetesvoet uitleg

Darco Relief Dual Plus

Darco Relief Dual Plus is de nieuwste ontlastende diabetesschoen van Darco. Deze medische schoen zorgt voor een hoge mate van stabiliteit aan de achtervoet. Drukpunten worden voorkomen door meer ruimte en flexibiliteit in de schoen. Door de gelijkmatige druk op de innovatieve, comfortabele zool zool heeft de schoen een druk verlagende werking.

Darco ontlastende schoen Relief Dual Plus

Ontworpen voor stabiliteit, schok- en druk verdeling na operaties aan de voet. Te denken aan o.a. de nabehandeling van Hallux Valgus.

Artikelnummer: DA RDP Categorieën: , , Tags: , Merk:
Lees meer

Wat doet de Darco Relief Dual Plus

Darco Relief Dual Plus is speciaal ontworpen om de voet te ontlasten. Ook heeft deze medische soen een stabiliserende, en schok- en druk verdelende functie. De schoen kan worden ingezet bij verschillende therapieën, ook kan de schoen een post-operatieve werking hebben.

Bij welke blessures?

Deze medische schoen is in te zetten bij verschillende vormen van therapie en behandelingen. Relief Dual Plus is in te zetten bij:

  • Diabetesvoet
  • Behandeling van trauma’s en fracturen
  • Verzorging van wonden aan de voet
  • Neuropathie

Darco verkrijgbaar bij Lomed

Darco produceert hoogstaande producten die ondersteuning bieden bij het herstel van voetblessures. Deze producten worden gemaakt in samenwerking met medisch specialisten over de hele wereld. Lomed is distributeur van Darco, u kunt bij ons terecht voor het gehele assortiment van Darco.

Voordelen van Darco Relief Dual Plus

Darco Relief Dual Plus is een unieke medische schoen ten opzichte van soortgelijke modellen. Ontdek onderstaand welke voordelen Relief Dual Plus voor uw cliënten kan bieden tijdens de herstelperiode van een blessure aan de voet.

Contact Lomed Nederland

Wilt u meer informatie over Darco?

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op