PMT Haloframe: wat te doen bij een gebroken nekwervel c2?

halo-headpin-banner

PMT Haloframe is dé oplossing bij problemen als een gebroken nekwervel (ook wel bekend als C2). Het herstel bij (symptomen van) een gebroken nekwervel vraagt om zeer specifieke oplossingen. PMT Corporation is gespecialiseerd in het ontwikkelen van medische hulpmiddelen. Het Haloframe en het Halovest van PMT zorgen voor optimaal comfort en genezing van de patiënt. 

Symptomen van een gebroken nek

Afhankelijk van de breuk kunnen de gevolgen minimale tot ernstige gevolgen hebben. Het houdt in dat een nekbreuk relatief weinig of geen nadelige gevolgen oplevert, maar het kan ook zijn dat de bloedsomloop van de hersenen wordt beschadigd of zenuwen met beenmerg onherstelbaar worden aangetast. Enerzijds kan het veel pijn en stijfheid opleveren.

Gebroken nekwervel

De nek bestaat uit 7 halswervels. Dit maakt de nek stabiel en toch beweeglijk. Schade aan de nek, zoals een gebroken nekwervel, bestaat vaak uit een of meer breuken in de halswervels. Soms zijn ook de banden en spieren beschadigd. Hierdoor is de nek minder stabiel.

PMT, gespecialiseerd in een natuurlijk herstel dmv halo tractie

PMT is al jaren een toonaangevend bedrijf in de oplossingen voor een natuurlijk herstel, zoals een gebroken nekwervel en bijvoorbeeld de symptomen van een gebroken nek.

In dit blogbericht gaan wij verder in op de mogelijke symptomen van een gebroken nek- of wervel. Ook het herstel en de mogelijkheden die PMT hierin biedt komen aan bod.

Herstel van gebroken nek

Het PMT Haloframe kan samen met het Halovest een oplossing bieden voor de patiënt. Door de inzet van het Halo systeem kan de patiënt op een natuurlijke wijze herstellen van de nekproblemen. Het PMT Halovest is vormbaar, waardoor het zich gemakkelijk aanpast aan de lichaamsvorm van de patiënt. Met de schouderbanden kan men kan de compressie anterieur en posterieur vergroten voor een extra comfort.

Gebroken nekwervel (C1, C2)

PMT Haloframe kan de patiënt helpen in het herstel van een gebroken nekwervel. Door de combinatie van het Halovest en het Haloframe in te zetten kan de patiënt op een natuurlijke wijze herstellen van een gebroken nekwervel.

wervels

Hoe zijn de ervaringen met een haloframe?

Een ex-patiënt spreekt over haar ervaring met het halloframe, nadat ze een operatie was ondergaan.Na de operatie werd er besloten om een haloframe in te zetten. In de eerste paar weken na de operatie en dus de eerste weken met het haloframe vond ik het lastig, onwennig vooral. Gelukkig kon ik met de juiste uitleg, die werd meegegeven vanuit het ziekenhuis, toch goed mijn dagelijks leven en in ieder geval het wassen van mezelf weer oppakken. Uiteindelijk heb ik het haloframe tot de gebruikelijke 3 maanden na de operatie moeten gebruiken.”

Voordelen van PMT Haloframe 

Het PMT Haloframe beschikt over eigenschappen die het product kenmerken. Deze voordelen maakt het product tot een unieke oplossing voor musculoskeletale aandoeningen die onderscheidt maakt ten opzichte van soortgelijke modellen. De voordelen van PMT Haloframe zijn onderstaand te vinden.

PMT-header

Wilt u meer informatieover PMT Haloframe?

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contactmet u op