Gipsschaar

Toont alle 3 resultaten

Gipsschaar kopen van hoge kwaliteit?

Het is zeer belangrijk dat de gipsscharen over een goede kwaliteit beschikken. Onze gipsscharen zijn sterk van materiaal, beschikken over scherpe bladen en zijn makkelijk in gebruik. Dit maakt het werken ermee een stuk veiliger en ook gemakkelijker. Een goede schaar geeft dan ook veel meer controle tijdens het gebruik ervan. Dit is dan ook de rede waarom Lomed enkel scharen van hoge kwaliteit zoals die van Orfit en Ez caster verkoopt. Deze 2 merken voldoen aan onze hoge standaards en zijn opgelegd door onze eigen specialisten.


Bent u op zoek naar een gipsschaar met naam?

Heeft u liever dat uw naam staat gegraveerd in uw eigen gipsschaar? Of liever uw praktijknaam? Bij Lomed is dit mogelijk! Neem contact op met een van uw accountmanagers en zij zullen het regelen voor u.

Laat uw gipsschaar graveren

Wij laten onze gipsscharen graveren door echte vakmannen die het proces al jaren met de hand doen. Dankzij hun ervaring en kennis wordt u verzekerd van een goede kwaliteit en een zee lange houdbaarheid. Het is mogelijk om van alles op te scharen te laten plaatsen. Van teksten tot aan symbolen of bedrijfslogo’s.

gipsscharen voor linkshandigen?

U bent zelf linkshandig en bent op zoek naar een gipsschaar. Wij beschikken ook over linkshandige gipsscharen. Bekijk het assortiment van EZ Caster voor de professionele linkshandige gipsscharen.
Verbandschaar voor gipsverband

De gipsschaar bruns is een echte aanrader!

De bruns is een gewilde gipsschaar. Maar hoe komt dat? Met de gipsschaar kunt u gaarverband, Orficast en gips doorknippen. De Bruns heeft een stomp uiteinde. Dit zorgt ervoor dat je zo dicht mogelijk op de huid kunt knippen.

Al onze gipsscharen zijn gemaakt van RVS

Wij begrijpen dat de kwaliteit van een gipsschaar zeer belangrijk is. Wij houden de markt altijd in de gaten mochten er nieuwe ontwikkelingen plaats vinden. De gipsscharen die wij leveren zijn allemaal gemaakt voor roestvrij staal en beschikken over een lange levensduur.