Tmax Premium Kinesiologie Tape

Tmax produceert in een eigen productiefaciliteit een variëteit aan kwalitatief hoogwaardige kinesiologie tapes. De kinesiologie tape wordt veelvuldig gebruikt binnen zowel de sport industrie als ook binnen de gezondheidszorg. Met een wereldwijde afzetmarkt is Tmax uitgegroeid tot een toonaangevend premiummerk, voor een betaalbare prijs.

Producten informatie aanvragen

Wat maakt Tmax Tape zo speciaal?

Bij Tmax kinesiologie tape staat kwaliteit voorop. De tape zorgt voor een verbeterde bloedcirculatie en past zich aan je bewegingen aan. De toegepaste golfpatroonlijmvorm laat de huid ademen en biedt comfort en stabiliteit voor elke spier en of gewricht. De gebruikte acryl medische lijm is veilig voor de huid.

Verschillende uitvoeringen maken het mogelijk om Tmax tape te gebruiken binnen diverse toepassingsgebieden. Kies uit verschillende kleuren, materialen en patronen. Naast de standaard 5 meter rol verpakkingen is Tmax cotton ook verkrijgbaar in de grotere en voordeligere 32 meter Clinical rolls voor zorgprofessionals.

Met Tmax tape kiest u voor een premium kinesiologie tape voor een betaalbare prijs.

Tmax assortiment Lomed

Tmax Tape informatie aanvraag

Bij Tmax staat kwaliteit voorop, niet alleen de kleefkracht is belangrijk, maar ook de veiligheid voor de huid is een belangrijk aandachtsgebied van Tmax tape. De toegepaste golfpatroonlijmvorm laat de huid ademen. De gebruikte acryl medische lijm is veilig voor de huid.

✓ 160% elasticiteit, vergelijkbaar met huid en spieren
✓ Lijm in golfpatroon laat de huid ademen
✓ Medische acryl lijm voorkomt uitslag en/of irritatie van de huid
✓ Plakt uitstekend aan de huid en zorgt voor kracht ondersteuning
✓ Waterbestendig in zwembad en douche

Wilt u meer informatie over de voordelige tarieven van Tmax kinesiologie tape? Vul dan onderstaand formulier in en wij informeren u graag over de scherpe prijzen!