Tmax Premium Kinesiologie Tape

Tmax produceert in een eigen productiefaciliteit een variëteit aan kwalitatief hoogwaardige kinesiologie tapes. De kinesiologie tape wordt veelvuldig gebruikt binnen zowel de sport industrie als ook binnen de gezondheidszorg. Met een wereldwijde afzetmarkt is Tmax uitgegroeid tot een toonaangevend premiummerk, voor een betaalbare prijs.

Producten informatie aanvragen

Wat maakt Tmax Tape zo speciaal?

Bij Tmax kinesiologie tape staat kwaliteit voorop. De tape zorgt voor een verbeterde bloedcirculatie en past zich aan je bewegingen aan. De toegepaste golfpatroonlijmvorm laat de huid ademen en biedt comfort en stabiliteit voor elke spier en of gewricht. De gebruikte acryl medische lijm is veilig voor de huid.

Verschillende uitvoeringen maken het mogelijk om Tmax tape te gebruiken binnen diverse toepassingsgebieden. Kies uit verschillende kleuren, materialen en patronen. Naast de standaard 5 meter rol verpakkingen is Tmax cotton ook verkrijgbaar in de grotere en voordeligere 32 meter Clinical rolls voor zorgprofessionals.

Met Tmax tape kiest u voor een premium kinesiologie tape voor een betaalbare prijs.

Tmax assortiment Lomed

Meer informatie over de producten van Tmax? Maak dan een afspraak met een van onze specialisten. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een demonstratie.