Seal Protect Gips en verbandbescherming

De Seal Protect douchehoes biedt veilige bescherming voor zowel gipsverbanden als de huid tijdens het douchen. De douchehoes is herbruikbaar en eenvoudig aan te brengen. De sterke kunststof ring en het stevige siliconen materiaal in de ring zorgen er bovendien voor dat de gipsafdekking altijd waterdicht is.

De meeste gips raken gemakkelijk beschadigd door water, wat hun stijfheid vermindert en dure vervanging vereist. Seal Protect bespaart tijd en medische kosten dankzij de latexvrije gegoten hoes die gemakkelijk aan en uit te trekken is. In plaats van last te hebben van een natte, doorweekte gipsverband, kunt u met Seal Protect snel uw normale dagelijkse activiteiten hervatten.

Producten Informatie aanvragen

Wat maakt Seal Protect speciaal?

✔ Met onze waterproof bescherming kunt u onder de douche springen met gips, verband, schaafwonden, huiduitslag, brandwonden en elk gebied dat droog moet worden gehouden.

✔ HERBRUIKBAAR en DUURZAAM materiaal maakt gebruik na gebruik mogelijk. Speciaal gemaakt voor het afdekken van gips onder de douche.

✔ NON-LATEX-materiaal dat zorgt voor comfort en gemak bij het aantrekken van de doucheafdekking. Houd je gipsverband droog met deze gipsbeschermer!

 

Meer informatie over de producten van Seal Protect? Maak dan een afspraak met een van onze specialisten. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een demonstratie.