Workshop Statisch spalken 16 oktober 2024

Bent u er klaar voor om uw productkennis over Statisch spalken te vergroten? Wij delen graag al onze kennis en expertise over dit product met de behandelaar. De workshop is ontwikkeld voor gipsverbandmeesters, hand-, fysio- en ergotherapeuten die graag de basis over Statisch spalken willen leren.

Statisch spalken cursusdag is vooral praktijkgericht. Na een korte kennismaking met de cursisten en theoretische toelichting op o.a. de verschillende soorten technieken, wordt de groep deelnemers opgesplitst. De rest van de dag wordt geoefend in het vervaardigen van diverse soorten spalken.

✔ Praktijkgericht leren in een kleine groep
✔ Verdien 6 accreditatiepunten
✔ Theoretische toelichting over verschillende spalk technieken
Interactief en zeer leerzaam
✔ Uitleg van een productspecialist

 

Aantal accreditatiepunten:

EN: 6 KNGF: 6

Kosten:

239,-

Aanmelden voor de workshop:

16 oktober

Cursisten geholpen

450+

Aantal deelnemers

20

Klanttevredenheid

9.4

Orficast is een uniek thermoplastisch orthetisch fabricagemateriaal op rol. Het biedt extreem comfort voor uw patiënten en is zeer gebruiksvriendelijk.

The personal fit / Orfit

Voor wie is deze workshop bedoeld?

De workshop is ontwikkeld voor gipsverbandmeesters, handtherapeuten, fysiotherapeuten en ergotherapeuten met beperkte of geen ervaring in het vervaardigen van spalken. Na deze cursusdag bent u in staat om gebruik te maken van de diverse technieken die u met de statische spalken kunt maken. Om deze workshops goed te kunnen begeleiden en interactief te houden is het aantal deelnemers maximaal 20 personen.

Hoe de workshop dag eruit ziet?

Tijdens de workshop komen onder andere de volgende spalken aan bod: Immobiliserende vingerkoker, Malletspalk, CMC-1 Spalk, Quervainspalk, Droppinghandspalk.

Workshop Statische Spalken foto impressie

Vragen en antwoorden

Zijn de workshops geaccrediteerd?

Ja, de workshops zijn door diverse instituten geaccrediteerd. Denk hierbij aan: KNGF, ADAP, Keurmerk en VGNED.

Nee, tijdens deze workshop komen zowel spalken van thermoplastisch plaatmateriaal als van Orficast voorbij. We streven er naar de kennis breed aan te bieden.

Op dit moment zijn onze workshops voor 20 personen per dag te volgen.

De workshop is ontwikkeld voor handtherapeuten, fysiotherapeuten en ergotherapeuten met beperkte of geen ervaring in het vervaardigen van spalken. Na deze cursusdag bent u in staat om gebruik te maken van de diverse technieken die u met de statische spalken kunt maken.

Jazeker! Er wordt voor een lunch gezorgd. Bij het bestellen van uw tickets kunt u uw dieetwensen achterlaten.

De workshop Statisch spalken begint om 09.30 uur en eindigt om 16.00 uur.