Bij Lomed verkrijgbaar! Het gehele assortiment van Baseline Evaluation Instruments

De productlijn van Baseline® Evaluation Instruments omvat handdynamometers, goniometers, inclinometers en andere beoordelingsinstrumenten die worden gebruikt om kracht, bewegingsbereik, zintuiglijke waarneming en andere parameters te meten. 

Producten informatie aanvragen

Wat maakt Baseline zo speciaal?

Evaluaties spelen een grote rol in de voortgang van de revalidatie, daarom is het belangrijk om meetinstrumenten en instrumenten beschikbaar te hebben die niet alleen eenvoudig te gebruiken zijn, maar ook nauwkeurige metingen bieden voor patiënten van alle niveaus en krachtniveaus.

Baseline Evaluation Instruments is slechts één productlijn van meetinstrumenten die beschikbaar zijn in de revalidatie. Baseline®-meetinstrumenten worden sinds de jaren tachtig gebruikt door orthopedisten, therapeuten, FCE-administrateurs en professoren. Velen van u die therapie hebben gekregen na een blessure, hebben tijdens uw revalidatie waarschijnlijk uw vooruitgang laten meten met een Baseline®-meetinstrument. Wat Baseline onderscheidt, is de diverse beschikbare apparatuur van de hoogste kwaliteit, met veel instrumenten die in de Verenigde Staten zijn vervaardigd.

 

Bent u ook al overtuigd door Baseline en bent u toe aan meer informatie?
Maak dan een afspraak en een van onze specialisten komt bij u langs!