Workshop Orficast 

Bent u er klaar voor om uw productkennis over Orficast te vergroten? Wij delen graag al onze kennis en expertise over dit product met de behandelaar. De workshop is ontwikkeld voor gipsverbandmeesters, hand-, fysio- en ergotherapeuten die graag de basis over Orficast willen leren.

✔ Praktijkgericht in een kleine groep
✔ Verdien 6 accreditatiepunten
✔ Theoretische toelichten voor verschillende spalk technieken
Interactief en zeer leerzaam
✔ Uitleg van een Orficast productspecialist

 

Aantal accreditatiepunten:

EN: 6 KNGF: 6

Kosten:

239,-

Inschrijven voor de workshop:

3 oktober 29 oktober

Cursisten geholpen

450+

Aantal deelnemers

20

Klanttevredenheid

9.6

Interessant makkelijk te gebruiken materiaal, goede duidelijke uitleg met genoeg tijd om daadwerkelijk spalken te maken, ook als het buiten de standaard spalken om gaat.

Danny Koekkelkoren / Fysiotherapie de Meierij

Hoe de workshop dag eruit ziet?

De workshop is geschikt voor ieder niveau; per deelnemer wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het niveau van de desbetreffende deelnemer. We vragen bij de registratie ook naar het ervaringsniveau. Hierdoor kunnen de docenten er vooraf al rekening mee houden. Tijdens deze workshop besteden we de volledige aandacht aan het gebruik van Orficast thermoplastische tape als thermoplastisch spalkmateriaal. We streven er naar de kennis breed aan te bieden.

Orficast workshop foto impressie

Vragen en antwoorden

Zijn de workshops geaccrediteerd?

Ja, de workshops zijn door diverse instituten geaccrediteerd. Denk hierbij aan: KNGF, ADAP, Keurmerk en VGNED.

Op dit moment zijn onze workshops voor 20 personen per dag te volgen.

De workshop is geschikt voor ieder niveau; per deelnemer wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het niveau van de desbetreffende deelnemer. We vragen bij de registratie ook naar het ervaringsniveau. Hierdoor kunnen de docenten er vooraf al rekening mee houden. Tijdens deze workshop komen zowel spalken van thermoplastisch plaatmateriaal als van Orficast voorbij. We streven er naar de kennis breed aan te bieden.

Jazeker! Er wordt op beide dagen voor een lunch gezorgd. Bij het bestellen van uw tickets kunt u uw dieetwensen achterlaten.

Op beide dagen start de workshop Orficast om 09.30 uur en eindigen we om 16.00 uur.