Workshop Orficast 20 oktober 2020

Bent u er klaar voor om uw productkennis over Orficast te vergroten? Wij delen graag al onze kennis en expertise over dit product met de behandelaar. De workshop is ontwikkeld voor hand-, fysio- en ergotherapeuten die graag de basis over Orficast willen leren.

Orficast cursusdag is vooral praktijkgericht. Na een korte kennismaking met de cursisten en theoretische toelichting op o.a. de verschillende soorten technieken, wordt de groep deelnemers opgesplitst. De rest van de dag wordt geoefend in het vervaardigen van diverse soorten spalken.

Op 20 oktober 2020 zal de workshop Orficast plaatsvinden van 09:30 tot 16:00

Om deze workshops goed te kunnen begeleiden en interactief te houden zijn wij genoodzaakt het aantal deelnemers te maximeren op maar liefst 15 personen.

 

Aantal accreditatiepunten:

EN: 6 KNGF: 6

Kosten:

189,-

Aanmelden voor de workshop:

Uitgesteld

Voor wie is deze workshop bedoeld?

De workshop is ontwikkeld voor handtherapeuten, fysiotherapeuten en ergotherapeuten met beperkte of geen ervaring in het vervaardigen van spalken met de orficast. Na de cursusdag bent u in staat om gebruik te maken van de diverse technieken die u met de orficast kunt maken. Om deze workshops goed te kunnen begeleiden en interactief te houden is het aantal deelnemers maar liefst 20 personen.

 

Hoe de workshop dag eruit ziet?

De Orficast cursusdag is vooral praktijkgericht. Na een korte kennismaking met de cursisten en theoretische toelichting op o.a. de verschillende soorten technieken, wordt de groep deelnemers opgesplitst. De rest van de dag wordt geoefend met het maken van diverse soorten spalken. Tijdens de workshop Orficast komen de volgende spalken aan bod. Full Finger wrap, Malletspalk, Oval-8, Yoke, Immobiliserende vingerkoker, CMC-1 immobilisatie spalk, Duim-polsspalk, Eigen inbreng is mogelijk in overleg. 

Workshop Orficast zal plaatsvinden op 20 oktober 2020 van 09:30 tot 16:00

 

Orficast workshop foto impressie

Workshops waarin u wellicht ook geïnteresseerd bent

Workshop Neopreen

22 oktober 2020

Workshop Statisch Spalken

21 oktober 2020

Workshop Mobiliserend Spalken

29 oktober 2020

Blog berichten workshops Lomed najaar 2019

Workshop Neopreen

11 April 2019

Workshop Statische Spalken

3 Oktober 2019

Workshop Orficast

1 Oktober 2019