Nekbrace

Toont alle 7 resultaten

Nekbrace
Een nekbrace is een effectief hulpmiddel bij het herstelproces van de nek. Het dragen van een nekbrace bij klachten zoals artrose van de nek, dwangstand of acute nekletsel zorgt voor een comfortabel herstel. Ook kan een nekbrace worden gedragen ter ondersteuning na een operatie of spierverstijving in de nek. Het assortiment nekbraces van Lomed bestaat uit Push braces en Aspen.


Nekklachten

Nekklachten voelen vervelend aan en kunnen de dagelijkse activiteiten belemmeren. Om de klachten zo veel mogelijk te verminderen en de dagelijkse activiteiten zo veel mogelijk door te kunnen laten gaan kan er voor een nekbrace worden gekozen. Een nekbrace biedt ondersteuning waardoor pijnklachten afnemen. Ook zorgt een nekbrace ervoor dat bepaalde bewegingen niet kunnen worden gemaakt. Hierdoor zal het herstelproces versnellen op een comfortabele manier.

Het dragen van een nekbrace

Een nekbrace dient gedragen te worden wanneer er daadwerkelijk klachten worden ervaren. Dat zijn momenten waarop er wordt bewogen. Bijvoorbeeld tijdens het huishouden. Wanneer er geen klachten worden ervaren wordt het afgeraden om de nekbrace te dragen. Dit is van belang voor het herstelproces van de nek. De nekbraces van Lomed zijn gemaakt in een anatomische vorm en vormvast schuim. Hierdoor wordt het draagcomfort verhoogt.

Push med Nekbrace

De nekbraces van Push med is ontworpen om steun te bieden aan de halswervelkolom. Dit wordt gedaan op een comfortabele wijze dankzij de anatomische vorm en vormvast schuim. De Push med nekbrace beschikt over een afneembaar onderdeel. Hiermee kan de ondersteuning individueel worden aangepast. Daarnaast, zorgen de vocht transporterende materialen voor extra draagcomfort.