Teenspalk

Toont alle 8 resultaten

Orthopedische teenspalken speciaal voor zorgprofessionals

Voor bedrijven in de gezondheidszorg zijn orthopedische oplossingen zoals teenspalken en teen braces onmisbaar. Lomed heeft veel teenspalken en teen braces voor medische professionals. De orthopedische teenspalken zijn makkelijk te gebruiken en comfortabel voor patiënten. Voor zorginstellingen die gaan voor de hoogste standaarden in patiëntenzorg, vormen onze producten de ideale keuze.

Voor fysiotherapie en revalidatie

Betrouwbare teenspalken zijn minimaal voor fysiotherapie en helpen goed bij herstel. Ze zijn gemaakt voor zorgprofessionals die hun patiënten de beste ondersteuning willen bieden. Deze revalidatie teenspalken zijn zowel sterk als comfortabel, goed voor iedereen die snel beter wil worden. Voor elke behandeling in de gezondheidszorg zijn onze spalken voor tenen een slimme keuze.

Hamerteen spalken

Voor de behandeling van hamerteen biedt een medische teen brace een doeltreffende oplossing. De spalk voor hamerteen corrigeert de stand van de tenen, biedt comfort, verlicht de pijn en versnelt het herstel. Ideaal voor zorgprofessionals die hun patiënten snel en effectief willen helpen.

Hallux Valgus brace

De brace Hallux Valgus en podobrace hallux valgus zijn gemaakt voor patiënten met voetproblemen. Uitstekend voor bedrijven die een snelle behandeling én herstel van hallux valgus willen voor hun patiënten. De hallux valgus corrector helpt bij voetaandoeningen en biedt zowel verlichting als correctie. De nachtspalk voor hallux valgus zorgt ervoor dat de teen ‘s nachts goed staat. Dit helpt bij een betere houding en minder ongemak.