Handtherapie

Lomed Handtherapie

Lomed Nederland beschikt over een aantal handtherapeuten die het team versterken bij onder andere het bezoeken van (potentiële) klanten, samenstellen van het assortiment en u graag te woord staan op beurzen.

Het assortiment voor de handtherapie is samengesteld door onze specialisten van de Lomed handtherapie. Houd dit assortiment goed in de gaten want er blijven telkens nieuwe producten bijkomen. Dit gaat mee met de ontwikkelingen en de vraag van de markt. Voor persoonlijke begeleiding of vragen kunt u contact opnemen met onze handtherapeut.

orfit-colors-ns-1

Spalkmateriaal

Neopreen-categorie-2

Neopreen

orficast-new

Thermoplastische tape

manus-comfort-putty

Oefenmateriaal

Klittenband

Esmarch gipsverbandschaar

Scharen

Push-Ortho-Duimbrace-CMC

Braces

arthritis-handschoen-antislip

Reumatoïde artritis

Kinesio-sportstape

Tape materiaal

joint-8

Spalken

fingersleeve-1

Oedeembehandeling

Oleeva-Fabric-silicone-sheet

Littekenbehandeling

Viscofoam-padding

Polster materiaal

Lomed-Heatoven-2

Montage/instrumenten

Wat Lomed Handtherapie nog meer aanbied

Workshops & cursussen voor handtherapie: Orficast, spalken en neopreen

Lomed Nederland wil graag al haar kennis en expertise met therapeuten delen. Vandaar dat wij het gehele jaar door verschillende workshops en trainingen organiseren in ons trainingscentrum in ‘s-Hertogenbosch. Indien gewenst kunnen wij ook een workshop of cursus verzorgen bij u op locatie. Vraag hier naar de mogelijkheden.

Lomed Handtherapie partner van Orfit (wereldleider van thermoplastisch materiaal)

Orfit Industries is een wereldleider in de ontwikkeling en productie van thermoplastisch materiaal. Zij brengen oplossingen voor het immobiliseren of het mobiliseren van patiënten in de 3 navolgende toepassingsgebieden: Lichamelijke revalidatie, Immobilisatie systemen in radiologische oncologie en Thermoplastische plaat materialen voor orthesen en prothesen. Wij van Lomed Handtherapie zijn trots op deze samenwerking.

De orficast thermoplastische tape: Orficast thermoplastische tape en Orficast More thermoplastische tape zijn één van onze meestverkochte handtherapie producten uit het assortiment

15 verschillende thermoplastische plaatmaterialen en meer dan 100 opties!

Lomed Nederland heeft spalkmateriaal in diverse uitvoeringen met tal van kleuren, perforaties en eigenschappen. Dit zorgt ervoor dat er voor iedere spalk (statisch of dynamisch) ongeacht de locatie (vinger, duim, hand, pols of elleboog) een passend spalkmateriaal beschikbaar is.

Stel hier uw vraag
Stel hier uw vraag
Problemen, komt u ergens niet uit? wij zien hier om u te helpen!
Verbinden...
Laat een bericht achter en wij reageren hier zo spoedig mogelijk op.
Momenteel zijn wij in gesprek met een andere bezoeker van de website.
:
:
:
Welkom bij Lomed Nederland. Is er iets onduidelijk voor u? laat dan hier een bericht achter en er word direct contact opgenomen met onze sales afdeling.
:
:
De chat is geëindigd.
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht
X